Natalie Gioia презентувала нову пісню



Співачка Natalie Gioia презентувала в соціальних мережах новий україномовний deep-house сингл - "Кольори", реліз якого відбувся 23.04 на топовому українському лейблі MOON Records.
 
Основна ідея пісні відображає ставлення співачки до вже типової, для наших днів, невизначеності в стосунках: "ця пісня акцентує увагу на реаліях відносин між двома друзями. Вона про те, як багато іноді можна втратити, ігноруючи чиїсь почуття або просто не бажаючи помічати їх. Життя було б набагато простіше, якби наше серце не змінювало кольору - якби не кидалися з крайності в крайність: від дружби в любов і навпаки. Часто людина, яка може піти за вами і у вогонь, і у воду, - зовсім поруч. І дуже важливо на це вчасно звернути увагу і не ігнорувати, адже через байдужість можна не тільки втратити дорогого та рідну людину, але й відчути справжню силу самотності. Тому не варто міняти колір свого серця і травмувати цим серце іншої людини" - прокометувала Natalie Gioia.
 
Нагадаємо, що, хоч в дискографії співачки вже не один десяток танцювальних хітів, які отримали підтримку від кращих ді-джеїв планети, це тільки третій україномовний сингл. До цього Наталі вже презентувала дві пісні: - "Серце" і "Без почуттів", які отримали хороший фідбек від українських слухачів.