Другий комплект квитків на Sonar 2018!

Резиденти радіоЗтанцями та наші спеціальні кореспонденти - Louder Than Words, за підтримки KISS FM  оголошують про розіграш другого комплекту квитків на ювілейний SONAR 2018, що пройде в Барселоні 14, 15 та 16 червня.

 

Із 25-ти річчям Sonar 2018 вітатимуть: Gorillaz, Bonobo, LCD Soundsystem, Thom Yorke, IAMDDB, Laurent Garnier, Richie Hawtin, Bicep, Agoria, 2manydjs, A-Trak,  Ben Klock, Black Coffee, Modeselektor, Diplo, Objekt, Miss Kittin & Kim Ann Foxman та багато інших актуальних артистів.


Якщо ви бажаєте поповнити ряди щасливчиків, що вже мають вхід на свято музики, то  уважно читайте та виконуйте умови розіграшу.


До 14-го травня (20.00) встигніть залишити під цим постом відповідь - “ЧОМУ?” ви бажаєте потрапити на Sonar 2018 (можливо, вас вражає лайнап або певний артист, вабить подорож до Барселони, або просто - у вас відпустка).


14-го травня, під час live фейсбук-трансляції подкасту LTW Radio зі студії KISS FM за допомогою онлайн-рендом сервісу MR.Sunny & Falkon знайдуть нового переможця.
 

*** В конкурсі мають право брати участь тільки повнолітні особи.

*** Учасники конкурсу повинні мати діючий закордонний-паспорт

*** Переможці розіграшу стають власниками 2-х запрошень категорії «general admission» (електронні квитки або сертифікат).

*** Переліт, проживання та інші організаційні моменти переможець забезпечує і оплачує самостійно.

*** Боти і підроблені сторінки вилучаються та видаляються з розіграшу.  

 


 

Нагадаємо, в рамках LTW Radio, пройшов перший розіграш квитків на фестиваль Sonar 2018. Розіграш проходив за допомогою онлайн-рендом сервісу woobox і фортуна усміхнулася Руслану Гарбузу з міста Одеса.

Нажаль, Руслан повідомив про зміну обставин, які призвели до унеможливлення його мандрівки. В таких випадках, згідно правил, квитки отримує учасник, що у таблиці йде другим за переможцем.

Ми вітаємо Svieta Kirillova , та сподіваємося, на цей раз переможцю ніщо не завадить здійсненню мрії! Яскравої подорожі та нових музичних вражень!