DJ NANA дала друге дихання пісні "Снов осколки"


Слідом за релізом дебютного імідж-синглу «Вібрації», найсексуальніша українська ді-джей - Dj NANA представила шанувальникам новий трек і кліп.
Артистка презентує свій перший авторський ремікс на пісню «Снов осколки» співака ALEKSEEV, вдихнувши в супер-хіт нове життя. Завдяки трансформаціям в аранжуванні і тексті, який Dj NANA «прочитала» по-своєму, композиція обіцяє стати найбільш танцювальним хітом нового сезону!


Над модним звучанням реміксу спільно з Наной працював її продюсер, а також автор, відомого у всіх країнах Східної Європи, хіта "Снов осколки" - Руслан Квінта. Вперше Руслан розповів історію створення пісні, відкривши раніше невідомі деталі. Мало хто знає, що спочатку хіт, написаний знаменитим композитором Квінтою, призначався для його коханої дівчини - Dj NANA.
Того часу, повернувшись з подорожі по Індії, надихнувшись культурою, релігією країни, а також почувши барвисту мелодію сітари, Руслан Квінта вилив накопичені емоції в творчість.


"З'явилася ідея зробити приємний сюрприз для коханої дівчини і піднести їй подарунок у вигляді цієї композиції, яка наповнена магією Сходу, пісні - мантри про кохання.

Тоді NANA була солісткою популярної групи і мати в своєму репертуарі авторський трек їй не дозволили, - розповідає Руслан Квінта . Пізніше, режисер, і на той момент, мій партнер по продюсуванню артиста ALEKSEEV - Олег Боднарчук почув демо-версію пісні у мене на студії, вона йому одразу сподобалася і ми вирішили записати її з Микитою. Так, доля пісні визначилася, а для мене вона залишилася найбільш дорогим подарунком близькій людині ".


Після того, як пісня-мантра про кохання Руслана Квінти і Нани "Снов осколки" стала супер-хітом в репертуарі ALEKSEEV, вона знову повернулася до Dj NANA, щоб "зазвучати" по-новому.


"Пісня" Снов осколки- особлива для мене. Це - освідчення в коханні, внутрішній світ і душа коханої людини" - поділилася артистка.  "Ми працювали над реміксом кілька місяців і тепер я з радістю представляю його. Це справжнє божевілля від кохання!!! "Снов осколки Remix "!


Слухаємо дебютний авторський трек Dj NANA і дивимося відеороботу на хіт "Снов осколки":