Thomas Bangalter з Daft Punk написав трек для хоррора Гаспара Ное «Climax»



Новий трек учасника дуету Daft Punk Thomas Bangalter під назвою «Sangria» разом з уже раніше виданим «What To Do» увійде в саундтрек картини аргентинського провокатора Гаспара Ное «Climax», який вийде у кінопрокат 19 вересня 2018 року.
 
У Instagram з'явилася фотографія зі списком музики, яка звучатиме у фільмі: серед танцювальних треків там дві доріжки Daft Punk часів дебютного альбому «Rollin '» та «Scratchin'», також «Windowlicker» Aphex Twin і «Utopia - Me Giorgio» Джорджіо Мородера. Крім них, записи Гарі Ньюмана, Soft Cell, The Rolling Stones та інших.
Випустить фільм компанія A24, відома за картинами «Місячне сяйво» (Moonlight), «З машини» (Ex Machina), «Кімната» (Room) і недавній «Леді Берд» (Lady Bird).
 
Фільм «Climax» заснований на реальних подіях і розповідає історію групи танцюристів, які влаштовують вечірку після репетиції десь на околиці Парижа. У ємкості з пуншем виявляється невідома галюциногенна субстанція, яка призводить до швидкого масового психозу.
 
«Climax» буде вже третім фільмом Ное, над музикою для якого працював Thomas Bangalter: в 2002 це був фільм «Незворотність» (Irreversible) і психоделічний трилер «Вхід в порожнечу» (Enter the Void) 2009-го.