Natalie Gioia випустила зворушливе відео на лейблі Spinnin’ Records



“Takes Me Higher” - саме таку назву має новий реліз Natalie Gioia на Spinnin’ Records, продюсером якого став Sagan. Крім цього, слухачам був представлений і відеокліп на роботу зі зворушливим сюжетом.

За сценарієм, в кліпі показано життя молодої пари, стосунки якої розбиваються об побут і постійні розбіжності в поглядах. Але, як тільки люди починають слухати і чути один одного, вони знову бачать в людині того, кого одного разу полюбили і все налагоджується.



Для Natalie Gioia трек "Takes Me Higher" - це черговий експеримент, адже дівчина більш відома в стилі trance-музики, де у неї вийшло чимало робіт за участі найвідоміших імен в електронній музиці.

"Takes Me Higher" вже підтримали найвідоміші ді-джеї планети, як, наприклад: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Blasterjaxx, Sander van Doorn, R3HAB, Mike Williams, Brooks і багато інших. Така кількість гучних імен в одному списку говорить лише про те, що у треку є всі шанси стати головним фестивальним хітом літа цього року.

Нагадаємо, що презентація треку відбулась в ефірі KISS FM.



Завантажити трек, безкоштовно.