Новий запальний трек від Get Better & Mordax BASTARDS feat. Xenia Tsarenko



Літо 2018 обіцяє бути спекотним! Адже один відомий український саунд продюсер Get Better, разом з резидентами радіо KISS FM Mordax Bastards та харизматичною співачкою Ксенією Царенко підігріли цей літній сезон новим запальним треком.

Пісня «Сонце» - це енергійний ритм, а також мелодія, яка легко запам’ятовується. Слухаючи цей трек, ви наповнитесь позитивом та безтурботністю, але разом з тим, все це поєднано глибоким змістом, який несе нам прості істини.



Реліз пісні відбувся на топовому лейблі УМІГ MUSIC 12 червня. Нині пісня набирає обертів і незабаром радіостанції України нададуть можливість слухачам насолоджуватись цим хітом. До того ж, в реліз увійшли 2 версії пісні, таким чином, буде можливість охопити більшу аудиторію слухачів і догодити будь-яким музичним смакам.

Робота по створенню пісні розпочалась ще взимку. Get Better та Mordax Bastards вдало реалізували музичну ідею, а запис вокалу відбувся на студії INACHE!.

Наші митці доклали неабияких зусиль, щоб створити гідний європейський продукт. І ми так само впевнені, що пісня не залишить слухачів байдужими. Отож ми побажаємо успіху та популярності для цього музичного продукту, нехай ця пісня вгамує музичну спрагу найвибагливіших слухачів.

Повна версія пісні: