Талановитий Dima Baj зіграє LIVE мікс у ефірі KISS FM



Ді-джей, музикант, продюсер, з
асновник промо гурту Techno Heroes, власник найбільшого ком'юніті, присвяченого вечіркам Night Life in Goa і шеф редактор гоанського підрозділу міжнародного party-photoBlog'a - Dima Baj, завітає у студію KISS FM у п`ятницю, 28 червня, та зіграє LIVE мікс у программі KISS CLUB MIX.



 
Початок його музичної кар'єри співпав з початком 90-х років і це було написання Drum & Base та Hardcore музики. Далі, доля звела його з російським Rap/HipHop проектом «Голос вітру» і Dima Baj продовжив роботу в якості їх sound-продюсера і, через якийсь час, став повноцінним учасником та MС Rap-колективу. У період спільної роботи хлопці видали в Росії і країнах СНД 4 альбома і mp3 збірника, безперервно виступали по містах і столицях СНД.

У наступні роки Dima Baj переїхав і залишився жити в Україні, де щільно займався продюсерською діяльністю. Він доклав руку як продюсер, директор і PR-менеджер до таких топових проектів як Іван Дорн, Бьянка, Estradarada (ex. MachnoProject), працював з найвідомішим німецьким музикантом Inusa Dawuda - автором і виконавцем супер хітів Ramous (Digi Digi), Childeren of the night, We want more, She dance, частим гостем збірок і клубів Ібіци, таких як BuddaBar Collection.
 
У 2008 році Dima відкрив для себе Індію і дуже швидко став активним учасником і тренд-сетером нічного життя штату Гоа.
В даний момент Dima Baj активно гастролює і організовує вечірки в Гоа, експериментуючи з новими для Гоа музичними напрямками і використовуючи нові технології організації вечірок.