Інтерв`ю з Антоном Биковим в LTW Radio



30-го липня, просто у свій День народження, український учасник проекту Burn Residency на KISS FMАнтон Биков зіграв свій birthday set в онлайн-ефірі LTW Radio.

Нагадаємо, 2017-го року в рамках міжнародного проекту, Антон Биков увійшов до вісімки кращих ді-джеїв, отримав майстер-класи від Pete Tong, Luciano, Seth Troxler, Maceo Plex і Carl Cox та виступав на резидентських майданчиках проекту на острові Ібіца.

У мікс-шоу Louder Than Words від MR. Sunny & Falkon, Антон представив свої свіжі релізи та розказав, як змінилося його життя після проекту, який відбувся завдяки KISS FM Ukraine.

Переглянути мікс-шоу можна тут.

- "Сьогодні у тебе День народження! Тому даруємо тобі ці чорні техно-кульки! До речі, хто тебе сьогодні привітав першим?"
- "Моя дівчина перша привітала мене. Я певен, що зараз вона нас бачить, тому їй - привіт! Взагалі, сьогодні отримав дуже багато поздоровлень. Я дуже здивований через це і максимально щасливий."

 
- "Вже рік пройшов після Burn Residency 2017. Проект стартував з українського відбору кращого ді-джея за активної участі KISS FM Ukraine. Першими із учасниками проекту могли познайомитися слухачі радіоЗтанцями. Потім їх лайв-перфоменс оцінювало почесне жюрі, у склад якого входили успішні та визнані світом імена як NASTIA та ARTBAT. До речі, зараз NASTIA отримала статус ментора Burn Residency 2018. За результатами суддівського голосування, ти отримав "візу на Ібіцу" та потрапив у вісімку кращих ді-джеїв проекту.
Ти отримуєш зараз яку небудь конкретну користь від участі в проекті?"
- "Це дуже складне питання. Я навіть не знаю як тобі відповісти."

 
- "Кажи правду!"
- "Якщо чесно, то приносить! Є - фідбек. Стосовно продакшина, коли я надсилаю матеріал, то люди вже мають уявлення про мене. Також мій товариш з проекту BR покликав виступити за кордоном. І я полетів, відіграв, і це було дуже круто! Тобто - проект надає свої плюси!  Я б не сказав, що зараз все супер масштабно. Але я отримав крутий досвід. І я радий, що все так сталося!" 

 
- "Чи сумуєш за бут-кемпом на Ібіці?"
- "Так, сумую. Я не можу передати це словами. Це безцінний досвід! Я просто вдячний! Не кожному ді-джею щастить тет-а-тет спілкуватися з впливовими музикантами-менторами, отримувати від них майстер класи. Вони докладно пояснювали, як поступово, крок за кроком, професійно еволюціонувати та розвивати себе в плані ді-джеїнгу. Це дуже круто!
Я сумую за всіма! І за учасниками, і за менторами, і за амбасадорами проекту."

 
- "Я бачу що за рік ти суттєво розширив географію виступів: Норвегія, Іспанія, Швейцарія, Румунія, Азербайджан… Який з виступів був найбільш цікавим на твою думку?"
- "Мені дуже сподобалося виступати на Electric Castle Festival в Румунії. Це дуже великий фестиваль, об’ємний, та містить різні напрямки музики. Там неймовірна кількість ді-джеїв, близько 20-ти сцен, дуже багато людей, і це було драйвово. І це була моя перша трансляцію на be-at.tv!
Також мені дуже сподобалося в Норвегії. Там я був нещодавно. Я виступав в Осло. Це був маленький клуб Elefant. Це було дуже круто, була нереальна тусовка. Клуб був забитий вщент! Люди дуже привітні, доброзичливі, гостинні. Музика відмінно зайшла! І сама країна має неймовірні пейзажі!"

 
- "Існує думка, що в Україні два міста мають розвинуту клубну культуру - це Київ та Одеса. На твою думку - чи є ще осередки? Які міста можна додати в перелік?"
- "Дуже класні тусовки у Дніпрі, я грав там у декількох місцях, серед них "Крыша" - це було офігено! Люди класні! Так само, Харків повинен потрапити в цей перелік. А ще, я можу додати Львів! Хоч не часто, але дуже влучно там роблять гарні івенти."

 
- "Я нарахував більше 10-ти лейблів на яких ти видавав релізи. Чи вистачить тобі матеріалу на ді-джейський сольник? На лайв тільки з свої треків?!
- "Так! Мені вистачить на дві - три години." 

 
- "7-го серпня на Monday Morning вийшов твій свіжий трек, я б сказав що він з розділу мінімал-хаус. А як ти його охарактеризуєш?"
- "Це мінімалістичний саунд. У мене взагалі - дві сторони. Я пишу як мінімал, андеграундну музику, а ще - розробляю власне тек-хаусове звучання, в якому більше груву і танців."


- "Де граєш мінімал-хаус? Мені здається не так вже багато локацій, де можна зіграти сет у такому жанрі."
- "У закладі River PORTL8 Park та на своїх міжнародних гігах." 

 
- "За моїми спостереженнями, в Україні, зовсім невелика частина ді-джеїв можуть сказати, що вони саме ді-джейською діяльністю заробляють гроші на життя. Тому виходить так, що ді-джеїнг та музика - це як покликання, а на “хліб з маслом” треба заробляти іншими напрямками роботи. Як ти вирішуєш це питання?"
- "Нещодавно я відкрив свій невеликий магазин одягу. Інтернет магазин доступного одягу без зайвих наворотів. Але… Ді-джей повинен думати не про гроші, а про творчість та власний розвиток. Він повинен концентруватися на пошуці крутого релізу, студійній роботі, написанні гарного треку." 

 
- "А якщо хтось мріє очолити рейтинг Forbes, як Calvin Harris та заробляти купу грошей?"
- "Я скажу - не поспішай! Подумай десять разів! Тому що це - дуже складна задача. Шлях до успіху може розтягнутися на 10-ть або навіть 20-ть років. І цей процес - непередбачуваний, хтось досягає популярності за рік - два, а інші можуть взагалі так і не досягти омріяної мети. Це постійні злети і падіння. Бувають такі випадки, коли діджей немає грошей навіть на їжу, бо не мав виступів. Але тут головне - цілеспрямованість."

 
- "Як ти вважаєш, ді-джей зараз затребувана професія в Україні?"
- "Я не знаю. Мені дуже складно відповісти на це питання. Це залежить від того, під яким кутом розглядати цю справу."  
 
- "Добре. А чи існує зараз культ ді-джея у світі?"
- "Так! Ді-джеї - це нові рок-зірки!!!"