Netflix готуються до зйомок серіалу про мертвого ді-джея



Стрімінговий сервіс Netflix взявся за новий серіал під назвою «White Lines». Займатися проектом будуть продюсери «Корони» і «Паперовий будинок» Енді Херріс та Шерон Хафф. Шоураннером стане Алекс Піна.
 
Сюжет розповість про загадкове зникнення на Ібіці знаменитого манчестерського ді-джея. Останки хлопця знайшли через 20 років. Його сестра прилітає на острів щоб з'ясувати, як загинув брат. Під час пошуків їй доведеться зануритися у світ танцювальної музики, крутих яхт, брехні і змов. Там, де люди «живуть на краю», вона зустрінеться віч-на-віч з самою темною стороною своєї особистості.
 
«Корона» стала найдорожчим серіалом Netflix і одним з найпопулярніших за останні кілька років. Третій сезон вийде в наступному році. Однак вже зараз відомі актори, які замінять колишніх виконавців ролей. Олівія Колман займе британський престол замість Клер Фой і виконає роль Єлизавети II. Тобайас Мензіс зіграє її чоловіка, принца Філіпа, замість Метта Смітта. Хелена Бонем Картер втілить образ сестри королеви - принцеси Маргарет, а Ентоні Армстронг-Джонс - її чоловіка, лорда Сноудена.
 
Раз вже за новий проект взялися творці таких успішних шоу, від серіалу будуть чекати не менш успішних результатів і не менша кількість глядацької любові. Дата початку зйомок «White Lines» і подробиці кастингу ще невідомі. Але чекати серіал раніше літа наступного року не варто.