Peggy Gou відкриє свій лейбл і запустить лінію одягу



Корейська хаус-королева Пеггі Гу (Peggy Gou), яка на даний час базується в Берліні, в інтерв'ю одному з журналів, заявила, що «хоче бути сама собі босом». І розповіла, що запускає лінію одягу та власний лейбл.
 
Фешн-лінія Гу називається Kerri, що в перекладі з корейської означає «жираф» - улюблена тварина діджейки. Спочатку це буде вулична мода для жінок, яка потім перетвориться в лінію унісекс. Випускати її буде будинок моди класу люкс New Guards Group.
 
«Коли я тільки починала грати, то хотіла виглядати якомога серйозніше. Я одягала білі майки та денім, але зараз розумію, що мода це частина мене», - розповідає Пеггі і додає, що після виступу на заході Off-White в минулому році представники New Guards Group запитали, чи не хоче вона створити бренд з предметів гардероба, які вона носила б сама.
 
Пеггі також поділилася, що в найближчому майбутньому збирається представити власний лейбл під назвою Gudu. У прямому перекладі з корейської це означає «взуття», але його можна прочитати і як завуальовану абревіатуру словосполучення «Peggy Gou does».
 
Пеггі Гу впевнена, що майбутній лейбл стане великим хітом. Спочатку вона думала випускати там тільки свою музику, а зараз вважає, що люди хотіли б знати, яких артистів вона підтримує. Тому Gudu стане платформою для молодих азіатських продюсерів, яка дасть їм можливість виступати за кордоном.