Thomas Bangalter поділився уривком свого лімітованого треку з фільму «Riga (Take 1)»

Колишній менеджер Daft Punk та шеф лейблу Ed Banger - Busy P поділився в Instagram фрагментом техно-треку «Riga (Take 5)» Thomas Bangalter з французького дуету. Ця доріжка увійшла в саундтрек художнього фільму «Riga (Take 1)».
 

Майже 15-хвилинний трек вийшов на синьому вінілі лімітованим тиражем, і послухати його в мережі досить складно.
Riga (Take 5) - це техно довжиною 14 хв. 41 сек, записане в один підхід, з оригінального саундтреку "Riga (Take 1)". 
 
Сам фільм "Riga (Take 1)" вийшов рік тому і з тих пір був показаний на декількох міжнародних кінофестивалях. Його зняв французький режисер, сценарист, оператор та музикант Зігфрід. Картина розповідає історію чотирьох героїнь - Еліти, Івети, Еліни і Пауліни, які закохуються, роблять помилки, живуть з пристрастю, і їхнє життя крутиться навколо чоловіків. В анотації сказано: «Недолік чоловіків в Ризі робить цих жінок ще більш божевільними». На тлі жіночих історій показаний і пульс міста: різні люди, їх сприйняття і бажання.
 
Що стосується Bangalter, то його новий запис з'явився в саундтреку іншого фільму «Екстаз» (Climax) Гаспара Ное, який тільки вийшов в прокат. У звуковій доріжці картини звучить і «Rollin '& Scratchin'» з дебютного альбому Daft Punk. Влітку Thomas також був продюсером альбом Arcade Fire «Everything Now».
 
Останнім оригінальним релізом Daft Punk став альбом «Random Access Memories» 2013 року і з того моменту дует співпрацював з поп-виконавцем The Weeknd в двох піснях «Starboy» і «I Feel It Coming».