На ВДНГ влаштують новорічну ніч

До Нового року залишилося 5 днів. І вже час остаточно вирішити – де саме зустрічати свято. Адже випити традиційний келих шампанського під новорічною ялинкою та з’їсти таку бажану порцію олів’є можна не тільки вдома, а й на крутому міському святкуванні, приміром, у «Зимовій Країні на ВДНГ»!



У попередні роки парк було зачинено в новорічну ніч, проте 2019-й команда ВДНГ готується зустрічати разом із киянами та гостями міста. Починаючи з 22:00 і до 3:00 тут буде чим зайнятися!
Святковий концерт розпочнеться на головній сцені ВДНГ за дві години до опівночі. Відкриють його учасники шоу «Х-фактор» – поп-реггі гурт «Клей Угрюмого». Також у програмі –  розіграші подарунків і квитків на локації парку, що працюватимуть у новорічну ніч. А це: романтична ковзанка просто неба, що сяє сотнями вогнів, драйвові тюбінгові гірки, а також екстремальні атракціони – «Лавиця», «Центрифуга» й «Екстрим». Одразу після опівночі відвідувачів розважатимуть лазерним шоу від арт-резиденції Carbon та VJ Yarkus – переможця Kyiv Lights Festival! До ранку танцюватимемо під запальні ритми від Dj Francheska з легендарними жителями «Зимової Країни на ВДНГ» – сніговиками.



Євген Мушкін, генеральний директор Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ): «2019-й рік ми маємо зустріти разом зі своїми гостями. Адже роботу метро буде подовжено на кілька годин, а станція «Виставковий центр» розташована безпосередньо поруч з ВДНГ. Тому причини, чому б нам не зробити велике святкування для відвідувачів парку, просто немає! Більш того – торік ми не працювали вночі, і багато людей шкодували, що не мали змоги відсвяткувати Новий рік у «Зимовій Країні на ВДНГ». Тому 2019-й ми зустрінемо повноцінно – разом дивитимемося привітання Президента України, вип’ємо келих шампанського і зануримося в безмежні розваги найбільшого парку зимових розваг в Україні!».



 
А яке ж святкування без пишного застілля? Його для відвідувачів організує теплий фудкорт «Баварський двір». Тут ви зможете не лише зігрітися після прогулянки парком, а й поласувати традиційним олів’є та смаженими німецькими ковбасками, випити келих шампанського. А на вуличному новорічному ярмарку вас почастують запашним грогом і глінтвейном, рум’яним шашликом та іншими смаколиками.
 
Вхід на територію парку вільний.
Новорічний концерт і шоу-програма – безкоштовні!