DJMag TOP100: підтримуй українських артистів!

Одне з авторитетніших світових видань про електронну музику, британський DJMag днями відкрив чергове голосування за кращого ді-джея планети.

Видання, що пише про танцювальну культуру вже майже 30 років і наразі видається у 10 країнах різними мовами, починаючи з 1997 року складає власний рейтинг ді-джеїв. У різні часи його очолювали Carl Cox, Paul Oakenfold, Sasha, John Digweed, Tiesto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell та Martin Garrix. Починаючи з 2009 року рейтинг складається на основі відкритого голосування фанів.


З появою в українському ефірі радіостанції KissFM почався і бухливий розвиток електронної музики в Україні: вона ставала дедалі популярнішою, а вітчизняні продюсери почали творити власний музичний продукт на світовому рівні і їхня популярність почала виходити далеко за межі України.  Тож абсолютно не дивним стала поява в рейтингу DjMag українських імен: в 2012 році Omnia опинився на 58 місці, а за рік покращив своє досягнення на 10 пунктів, а з 2015 року українка Miss K8 не залишає сотню найкращих.

Та українські продюсери не стоять на місці і за минулі кілька років все більше і більше наших співвітчизників почали опинятися на верхівках чартів з власними треками і виступати на фестивалях та вечірках по всьому світу.

Тож KissFM, як один з основних рушіїв розвитку української електронної сцени закликає тебе долучитися до своєрідного флеш-мобу, а саме, віддати свої голоси в опитуванні DJMag за українських продюсерів, які гідні того, аби представити нашу країну в рейтингу найпопулярніших.

В якості рекомендації ми не можемо не відзначити успіхи таких артистів як Sagan та Artbat, що представлятимуть нашу країну на цьогорічному фестивалі Tomorrowland, вдалі релізи від Stage Rockers, MalYar та Probass & Hardi і неймовірний злет 8Kays. Звісно, не залишайте без уваги і згаданих вище Omnia та Miss K8, а загалом, нехай ваш музичний смак допоможе зробити правильний вибір серед успішних українських артистів.
 
Додайте до цього списку власних фаворитів, про яких ми, можливо не згадали у цій статті, та заповнюйте форму голосування ТУТ.

Нумо розвивати українську електронну сцену разом та підтримувати тих, хто пише та видає якісну музику, популяризуючи нашу країну на музичній карті світу!