На KISS FM вийде ювілейний 100 випуск програми Ukraine Dancing

Сьогодні, 25 жовтня о 21:00 вийде ювілейний 100 випуск радіошоу Ukraine Dancing від проекту Lipich.

 

Ukraine Dancing - головне радіошоу країни про україномовну електронну танцювальну музику. Під час ефіру увазі слухачів пропонуються яскраві ремікси, мешапи, авторські композиції та, звісно, гостьові мікси від кращих діджеїв та артистів України. Проект у FM-діапазоні мають можливість чути жителі найбільших міст України із загальною аудиторією більше 5 мільйонів осіб. Окрім того програму можна слухати й через інтернет.

 

«Сотий випуск радіошоу є дещо символічним для мене, тому слухачі вперше почують мегамікс, де зібрані 100 україномовних танцювальних треків. І це впродовж години. Такого ще ніхто не робив, тому проект не має аналогів у світі», - розповідає автор та ведучий програми Богдан-Нестор Ліпич.

 

Нагадаємо, перший випуск радіошоу з’явився в листопаді 2017 року. Відтоді не зникає з плейлисту слухачів, адже всі найсвіжіші випуски програми можна завантажити на нашому сайті у розділі "Подкасти". Навколо проекту сформувалася команда із семи резидентів, що пишуть нову музику та роблять його кращим.

 

Повтор програми можна почути в понеділок, 28 жовтня, о 21:00.