Новий старий плейлист для ваших навушників: топ-10 недооцінених треків



Спеціально для меломанів, які не можуть жити без нових треків в своїх навушниках, топ-10 крутих, але недооцінених пісень. В підбірку потрапили і «соковиті» рок-композиції, і романтичні музичні твори, і драйвові та ритмічні роботи представників жанру поп.

Десятка недооцінених пісень, які точно заслуговують вашої уваги

У топ незаслужено забутих або залишених без уваги композицій потрапили треки популярних у всьому світі виконавців і гуртів:

1. Trouble – трек Cypress Hill, який прийдеться до смаку прихильникам відразу двох музичних жанрів. Як щодо поєднання хіп-хопу та рок-музики у класичному її розумінні? Справжній «трабл» – це те, що композиція у свій час не очолила топові американські чарти. Це цікаво: Щоб помітити всі «родзинки» незвичайної реп-рок композиції, варто замовити якісні навушники Samsung за посиланням https://www.moyo.ua/acsessor/ipod_headphones/samsung/.

2. The God That Failed – одна з найменш популярних пісень із культового «Чорного альбому» гурту Metallica. Гармонійна композиція, в якій прихильники якісної музики можуть помітити кілька граційних та оригінальних прийомів. На думку деяких поціновувачів творчості Metallica, саме цей трек мав підірвати чарти не менше, ніж славнозвісна Nothing Else Matters.

3. Black Dog – сингл від знаменитого хардкор-гурту Led Zeppelin, представлений в далекому 1971 році. Пісня завжди «трималася на плаву» та отримувала схвальні відгуки поціновувачів, однак майже ніколи не опинялася в рейтингах найкращих рок-композицій. Саме час виправити це!

4. Forsaken – справжній шедевр для прихильників жанру «прогресивний рок» від колективу Dream Theater. Поєднання ліричного тексту з потужною музикою – це і є формула ідеальної пісні, яку захочеться переслухати принаймні кілька разів.

5. You didn't try to call me – рок-композиція з першого студійного альбому Френка Заппи. Сингл, який достатньо почути всього один раз, щоб закохатися в нього назавжди. Секрет пісні – незвичайний вокал, якісний музичний супровід та легкий сенс.

6. «Архітектор» – вражаюча композиція від гурту iamyou (київських представників жанрів інді-поп та нойз). Своєрідна мантра, яка потрапляє прямо в серце. Ідеальна пісня для прослуховування в навушниках наодинці з самим собою.

7. Wait your turn – пісня справжньої королеви поп-музики Ріанни. Так-так, твори популярної співачки також не завжди злітають на верхівки світових чартів. Втім, це точно не робить їх гіршими принаймні на 1%.

8. «Ясно» – витвір музичного мистецтва у жанрі етно-техно від українського співака Андрія Хайата, більше відомого під псевдонімом KHAYAT. Це справді унікальна композиція!

9. Fire and Rain – лірична композиція молодої британської співачки Birdy. Пісня, написана Джеймсом Тейлором, точно заслуговує більше уваги, ніж їй дісталося відразу після виходу дебютного альбому виконавиці.

10. «Сломано все» – російськомовна робота популярного санкт-петербурзького гурту «Сплін». Одна з тих пісень, які примушують зупинитися, озирнутися та задуматися.

Сподіваємося, з вищезгаданими музичними творами ваш плейлист заграє новими яскравими барвами.

Партнерський матеріал