Матч зірок Суперліги

Київ в очікуванні грандіозного баскетбольного дійства. 1-го лютого столичний Палац Спорту прийме ефектне баскетбольне шоу. Вперше з 2012-го року у столиці відбудеться Матч зірок Суперліги.


Нагадаємо, що після повернення в Україну формату «Матчу Зірок» Федерація баскетболу провела уже три зіркові вікенди. Вони почергово відбулися у Дніпрі, Миколаєві та Запоріжжі. До масштабів столичного Палацу Спорту зіркове свято уже готове у цьому сезоні!
 
Матч відбудеться у форматі протистояння Зірок України проти Зірок Легіону. Лозунгом цьогорічного стята буде «Назад у майбутнє». Цілком ймовірним у цей день дивовижне повернення на баскетбольний шоу паркет зірок минулого та сьогодення, таких, як Ренді Кулпеппер та яскраве світло зірок наших днів та майбутнього, таких як Ісуф Санон.
Окрім того, уболівальники стануть свідками конкурсної програми, де визначатимуть переможців у конкурсах майстерності, слем-данків та триочкових атак. Повна програма свята буде оголошена за три тижні до старту івенту, а голосування уболівальників розпочнеться 2-го січня. Уже протягом цього тижня буде представлено логотип Матчу зірок Суперліги Парі-Матч 2020.

Квитки на Матч Зірок 2020 Суперліги тут.
Партнерський матеріал