ПРЕМ’ЄРА! Голос предків у реміксі: Dj NANA feat DakhaBrakha представляють трек «Шо з-под дуба»!



Голос предків та енергія нації у творчостi DakhaBrakha, що відома далеко за межами України, пролунала в новому сучасному танцювальному звучанні Dj NANA. За п’ятнадцять років існування гурту, який став асоціацією поняття «українська музика» у Європі — це перший офіційний ремікс!
 
Культова композиція "Шо з под дуба", що ранiше вже була обрана футболістом Девiдом Бекхемом як саундтрек в рекламному ролику його бренду та звучала у амеріканському серiалi "Фарго", зажила у новiй музичнiй формi. Ремiкс на пicню, який названо першим офiцiйним за усю кар'єру гурту, створила вiдома українська дiджей - Dj NANA. 
 
«Завжди мріяла доторкнутися ближче до творчості цього гурту. Вважаю їх музику надбанням української сучасної фольк субкультури.»,прокоментувала прем’єру DJ NANA. 
 
За словами учасників гурту, основою їх творчості є експеримент. Особливіcть музикантів - сполучати непоєднувані речі заради дивного і непередбачуваного результату.
 
«Приємно здивовані від того, як може змінитися і почати жити своїм життям створена колись нами композиція. Навіть із потужним електронним звучанням та ефектами пісня залишається живою й емоційною. Ми щасливі, коли наша музика надихає інших митців на створення чогось незвичного для нас.», - прокоментував прем’єру гурт DakhaBrakha. 
 
До створення реміксу доклав свою руку відомий саунд-продюсер та продюсер Dj NANA Руслан Квінта. Руслан вважає, що DakhaBrakha — це українська музична душа, яка визнана багатьма країнами i підтвердженням тому є багаточисленні гастролі гурту у Європі та Америці.
 
«Дане прочитування композиції DakhaBrakha в розрізі творчості Dj NANA для нас є просто подарунком. I бесперечно приємно, що гурт пiшов з нами на такий екпсеримент. Вдячність їм за безцінний вклад в розвиток нашої культури», - прокоментував Руслан Квінта.
 
Також, музичний продюсер окремо подякував аранжувальнику MORPHOM за реалізацію ідеї.

Не пропусти прем'єру реміксу завтра, 17 січня, об 11:00 в ефірі KISS FM!