Одна з піонерів електроакустики Каффі Метьюс випускає новий альбом

Одна з піонерів електроакустики, британський композитор і звукорежисер Каффі Метьюс випускає новий альбом під назвою «Foreigner». Робота вийде 10 квітня на саб-лейблі Plant Mu - Objects Limited.

 
«Foreigner» представляє собою стерео-акустичну 27-хвилинну п'єсу з двох треків, яка народилася в результаті роботи продюсера з електроорганом ELKA 400 італійського виробництва.
 
Кожна композиція зроблена зі звукового відтворення слова «foreigner» для створення певної послідовності нот, які програються і записуються в зворотному порядку в суміжних парах. Отримані результати накладаються один на одного, потім підганяються за часом і змішуються для дослідження і застосування ударних ефектів, створюваних різними тональними комбінаціями.
 
Творча реалізація Метьюс володіє широким бекграундом, включаючи ступінь із зоології, роботи зі звуковими велосипедами і співпрацю з Bicrophonic Research Institute. Її живі виступи займають центральне місце в її діяльності, а серед численних нагород продюсера можна знайти премію BAFTA.