Ні дистанції, ні масок: тисячі людей зібрались на водній вечірці в китайському місті Ухань



Ні дистанції, ні масок: тисячі людей зібрались на водній вечірці в китайському місті Ухань — 
який став в кінці минулого року епіцентром пандемії коронавіруса.
 

Ще навесні місто було пустельним і практично вимерлим внаслідок тотального карантину у зв’язку з COVID-19. Кадри з нещодавньої вечірки демонструють різкий контраст з тим часом: організатори не вимагали від гостей дотримання масочного режиму та соціальної дистанції — відвідувачі просто веселилися в басейні під діджей-сети.

Дивись відео з вечірки у нашому профілі в Instagram.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ні дистанції, ні масок: тисячі людей зібрались на водній вечірці в китайському місті Ухань — який став в кінці минулого року епіцентром пандемії коронавіруса ⠀ Ще навесні місто було пустельним і практично вимерлим внаслідок тотального карантину у зв’язку з COVID-19. Кадри з нещодавньої вечірки демонструють різкий контраст з тим часом: організатори не вимагали від гостей дотримання масочного режиму та соціальної дистанції — відвідувачі просто веселилися в басейні під діджей-сети. Після весняного 76-денного карантину життя в Ухані повільно поверталось в своє русло, а нових випадків CОVID-19 там не було з середини травня.

Публикация от KISS FM Ukraine (@kissfm_ua)


Після весняного 76-денного карантину життя в Ухані повільно поверталось в своє русло, а нових випадків CОVID-19 там не було з середини травня.