Перший у Києві автомобільно-танцювальний фестиваль - KYIV Cabrio Session - оголосив хедлайнерів



Перший автомобільно-танцювальний open-air фестиваль кабріолетів
KYIV Cabrio Session: Parade&Dance Night, який пройде у Києві 5 вересня, оголосив хедлайнерів!
Під час безпечної танцювальної вечірки на відкритому паркінгу ТРЦ Атмосфера зіграють одні з найкращих діджеїв країни, резиденти радіостанції KISS FM – Underhill, MR.SUNNY і 2K DJ.

Зустрінемось на нічному – Cabrio Dance Night – танцювальній вечірці під відкритим небом на паркінгу ТРЦ Атмосфера, де близько сотні кабріолетів вишикуються у величезне коло, у центрі якого розміститься DJ-place.
При цьому діджейські сети будуть транслюватися у прямому ефірі танцювальної радіостанції KISS FM UKRAINE, яка гарантує чотири години якісного саунду – гостям досить буде налаштувати радіоприймачі своїх кабріолетів на частоту 106,5 FM.
У рамках Cabrio Dance Night свій лайв розпочне: 2K DJ і музичний продюсер, який залунав на фестивалях Crazzzy Days і Tethis, брав участь у батлах Dj і Mc Battle Awards. 2K заповнить танцпол Bass House і Tech House.


Продовжить запалювати ще один хедлайнер кабріо-ночі –
DJ MR.SUNNY - зірковий амбасадор радіоЗтанцями! Більше 10-ти років утримує в Україні статус топового хаус-діджея. MR.Sunny невід'ємна частина історії українських та міжнародних фестивалів та грандіозних івентів KISS FM. MR.Sunny завжди в центрі уваги найгучніших подій музичної індустрії.  
Апологет хаусу, нестримний експериментатор та сонячний фрік  - MR.SUNNY!
І завершить своїм неймовірним techno
DJ Underhill – один із піонерів українського діджеїнгу з 13-річним досвідом, резидент столичних клубів, неодноразовий учасник фестивалів Radioday, MRPL City, Білі Ночі.
Квитки на фестиваль доступні на сайті Concert.ua