Mr.Sunny надає повний доступ!


Новий реліз від Mr.Sunny - “ACCESS ALL AREAS” вийшов на авангардному лейблі Mirage Recordings


2020-й рік вже встиг випробувати нас всесвітнім локдауном, карантином, зачиненими кордонами та дверима улюблених закладів. Ізоляція та самоізоляція - слова які щільно увійшли в лексикон та вже доволі сильно дратують. На цьому тлі, виникає непереборне бажання скинути кайдани умовностей, масок, правил, отримати свій пропуск “ACCESS ALL AREAS”, аби увірватися в будь яку точку світу, на будь який фестиваль, на бекстейдж з улюбленим діджеєм. 


Резидент та ведучий KISS FM - Mr.Sunny, представляє свою нову роботу “ACCESS ALL AREAS”. Трек відтворює енергію великих танцполів, емоції багатотисячних фестивалів, непередаваємий вайб спілкування без дистанцій. Композиція покликана перенести нас в час, коли людство здолає прикрий вірус та зможе сміливо вийти з зони онлайНЕкомфорту та перейти до живого спілкування без обмежень. 

Нова робота вже доступна на головних діджитал-платформах. Ознайомитися з нею пропонуємо тут і зараз: 


Трек в жанрі tech-house містить пружний бас, агресивний acid - хук, та непередбачувані бейс-брейкси, що “зламають мозок” не підготовленому слухачу. “ACCESS ALL AREAS” - створений для великого звуку. Отже, ви знаєте що треба зробити! Pump Up the Volume!!!