У Pioneer DJ новий флагманський програвач CDJ-3000

Флагман ринку діджейських медіапрогравачів Pioneer DJ оголосила про випуск нової моделі - CDJ-3000.

«У цій моделі CDJ вперше використаний мікропроцесор, який забезпечує підтримку нових просунутих функцій і стабільну роботу пристрою, створюючи більш комфортні умови для творчості», - йдеться в описі продукту.
 
Новий процесор забезпечує ще більш стабільне відтворення, швидке завантаження треків і збережені точки. Новий роз'єм Gigabit Ethernet для Pro DJ Link дозволяє з'єднати в одну мережу до шести нових апаратів - для цього знадобиться пульт DJM-V10.
 
Розмір сенсорного екрану - 9 дюймів. Яскравість можна збільшити на 150%. Тепер прямо з екрану можна прослухати будь-який трек дотиком (Touch Preview), а також під час відтворення будь-якого запису прослуховувати інші його фрагменти (Touch Cue).
Апарат оснащений вісьмома кнопками Hot Cue, кнопками Beat Jump (які дозволяють перемикатися між 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 і 64 бітами в режимі петлі), і кнопками 4 і 8 Beat Loop, за допомогою яких можна працювати з поліритмічними петлями.
 
До CDJ-3000 тепер можна підключити iPhone по USB, і, звичайно, пристрій повністю сумісний з софтом Rekordbox, в тому числі для режиму Performance.