Louder Than Words видають реліз до Sonar 2018



Амбасадори Sonar 2018 на KISS FM, дует Louder Than Words (MR.Sunny and Falkon) презентують новий трек -  Back To Jungle. Свіжа робота входить до компіляції, присвяченої іспанському фестивалю Sonar, який цього року масштабно святкує свій 25-річний ювілей.


Дата релізу трека на лейблі Flashmob Records - 15-го червня.
 

Прослухати трека можна нижче в радіо-шоу Flashmob під епізодом 077.


 

М'яка поглинаюча бочка, пружний бас, джанглові перкусії - зібрані в реверанс до класичного хаусу, а ненав'язливий войс в поєднанні з хуками властивими для тек-хаусу стали міцним танцювальним хребтом для мелодії яка поступово розкривається і виводить емоції на новий рівень задоволення. Louder Than Words приділили багато уваги аранжуванню композиції, з метою, щоб кожна її частина логічно переходила у новий музичний виток не повторюючись. Все це робить нову роботу Back To Jungle - справжньою мандрівкою для сприйняття.

 

Трек виходить поряд з такими відомими у клубному світі іменами, як Carnao Beats, Andrea Carando, DJOKO & Rich Pinder, DJ Vitto.

 

Вихід треку на компіляції не є випадковістю, адже Louder Than Words тривалий час надихаються подіями Sonar та Sonar Off. Нагадаємо, зараз дует перебуває у Барселоні та готується до фестивальної діяльності.  Вже п'ять років MR.Sunny та Falkon постачає в ефір KISS FM ексклюзивні інтерв'ю із світовими зірками, робить включення з фестивалю та бере участь у інших заходах.