Скажи «Привіт!»

Анкета
Список учасників
74
Акція проходила з 23.07.18 до 24.08.2018

Вікторія, Дніпро
Переказує вітання місту: Італія, Мілан

Моя сестричка Віталія, зараз проживає в Італії) Передаю їй великий ПРИВІТ, дуже сумую, чекаю з нетерпінням і великою надією на нашу найближчу зустіч ) Дякую KISS FM

Anna, Dnipro
Переказує вітання місту: Варшава

Братишка , скучаю за тобой, хочу поскорее тебя увидеть, обнять

Саша, Legnica, Poland
Переказує вітання місту: Київ, Україна

Знаєш, мені всі кажуть, що писати листи це застаріла традиція, але мені хочеться висловити все, що лежить у мене на душі. Ти не смійся й не суди строго, говорити про кохання мені доводилося не так вже й часто. Нехай я трохи старомодний, але я дуже хочу, щоб ти прочитала ці рядки і зберігала їх у себе довгий час. Я дуже хочу, щоб ти просто посміхнулася, а в твоїх прекрасних очах з’явився блиск. Я постійно згадую всі зустрічі, проведені з тобою. Особливо останнім часом. Я пам’ятаю кожну мить, як дуже уважно прислухався до твого голосу, відчував запах твого тіла, дивився на твої очі і не міг надивитися. Твоє дихання, примушувало моє серце пульсувати все частіше і частіше, мріючи підлаштуватися під кожен твій подих, щоб дихати в унісон. Мене підкорила твоя фігура, в ній все ідеально, кожен вигин. Для мене ти завжди була і будеш самою прекрасною жінкою. Твої поцілунки змушували мене робити подвиги, а губи були такими ніжними, що я розчинявся в хвилинах блаженства. Ти мій ідеал, пам’ятай про це! Я думаю про тебе кожну мить, всі мої думки наповнені тобою. Якщо тобі стане сумно, то відразу згадай, що є людина, яка тебе шалено любить, завжди зрозуміє тебе і готуй вислухати. Адже це чудово, коли тебе хтось чекає і хоче швидше побачити. Ти сама красива, бажана й чудова дівчина.

татьяна Zhizhka, Киев
Переказує вітання місту: Норвегія, Осло

ПРивіт Людочка , привіт моя чарівна ЛЮСІ - сумує і радіє за тобою УКРАІНА , я - Таня і мій маленький КАМІЛЬ - привіт твоєму ДЖОСІКУ - йому вже 4 рочки ХАЙ РОСТЕ ЩАСТЛИВИЙ

Віталік, Білокуракине
Переказує вітання місту: Лондон

Миколо, привіт! Друже, ми не бачилися дуже давно, аж з 2009! Як там мрячний Ланден? Ти обіцяв зводити мене в Міністрі ов саунд клаб та Кемден маркет! Зачекай трошки, завдяки Кісс фм я скоро буду в тебе! See soon!

Дмитро, Тернопіль
Переказує вітання місту: Чехія м.Шмеріце

Мій рідненьки привіт!!! Ми усі дуже сильно скучили за Вами . Ми усі знаємо як ви важко працюєте для того щоб нам було краще.Любемо чекаємо )))) і дуже скучили

Дарина, Київ
Переказує вітання місту: Польща, місто Щецин

Привет Kiss, хочу передать привет папе. Привет,папа,хочу сказать тебе ,что мне очень жаль ,что у других пап и дочек есть куча времени на разговоры за чашкой чая,но люди не ценят , того что у них есть,я тоже этого раньше не ценила .Но теперь,когда нас разделяет тысяча километров я поняла, что дороже семьи нет ничего на свете. Всегда споминаю как ты учил меня ездить на велосипеде, кружил на руках....Пусть у тебя всё будет хорошо. Я люблю тебя, папа.

Олена, Одеса
Переказує вітання місту: Венгрия, Будапешт

Сейчас в Одессе лёгкий бриз Я слушаю любимый Кисс Вам шлю привет, мои родные. С WizzAir-ом хочу к вам прилететь на выходные.

Ігор, Миргород
Переказує вітання місту: Грузія, Тбілісі

Привіт, Мамо! Дуже хочу сказати тобі "привіт" стоячи перед тобою... Але поки що тільки так. Я тебе дуже сильно люблю. Скучив за тобою. Сподіваюсь, скоро побачимось. Можливо Kiss-Fm нам в цьому допоможе!)

Віктор, Київ
Переказує вітання місту: Німеччина, Кельн

Привіт! Хочу передати привіт своїй сестричці, яка проживає в Німеччині! Вона наразі очікує поповнення в сім"ї, свого первенця! Тому дуже хотілося б відвідати та особисто привітати з таким величезним кроком в житті, так як вона дуже довго цього хотіла. Дякую за можливість висловити свої чудові емоції стосовно цього приводу команді KISS FM, Ви найкращі! і Вам теж великий ПРИВІТ!!!!

Кабашко, Київ
Переказує вітання місту: Німечина і Мунстер, Данія і Орхус, Литва і Вільнюс

Hello Europe, hello my love, hello my relatives, hello my friends and colleagues, hello fellow countrymen!

Елена, Полтава
Переказує вітання місту: Франция, Париж

Привіт, мій рідний дядечко! Дуже сумую за тобою і хочу в гості, бо скучила! Чекай на родичів із України, я вже пакую речі, консервую сало та їду до тебе!

Сергій, Кропивницький
Переказує вітання місту: Чехія

Привіт!

Andrii, Bratislava
Переказує вітання місту: Дніпро, Україна

Привіт Таня і Настя !