VAPEXPO Kiev 2017 @ МВЦ, Київ

Kiev 2017: ти готовий до головної вейп-події України?

Вейпінг в Україні стрімко набирає обертів. З 30 вересня по 1 жовтня в столичному Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) пройде VAPEXPO Kiev 2017 - вже четверта масштабна виставка вейп-індустрії, яка зарекомендувала себе як головна вейп-подія країни.
Для виробників це прекрасна можливість вийти на європейський ринок, а для гостей - завести нові знайомства і протестувати унікальні новинки індустрії.
Мета VAPEXPO Kiev - зібрати ключових гравців галузі, представників міжнародних вейп-асоціацій і, звичайно ж, сприяти розвитку вейп-культури в Україні.
Івент здивує не тільки різноманіттям виставкової зони, а й насиченою шоу-програмою. Це буде справжня тусовка любителів пари.

За два дні крутого кача на головній сцені ти побачиш:
• Tricks Show - кільця, медузи, водоспади і торнадо від кращих команд вейп-трікінгу.
• «Вейп-вирок» - відомі вейп-блогери визначать кращого виробника рідини, і ним можеш стати саме ти!
• Круті майстер-класи від провідних коілбілдерів і міксологів країни.
• Безліч розіграшів та халяви! Тільки встигай стрибати вище і тримати руки ширше.

Фішкою VAPEXPO Kiev 2017 стане світовий чемпіонат по клаудчейзінгу The World Series of Vaping (WSOV), де будуть визначені кращі клаудзейчери країни!
Крім того, вперше в Києві в рамках виставки відбудеться міжнародна престижна церемонія Vape Awards, де серед учасників івенту визначать кращих у 12 номінаціях.
Співорганізатором церемонії стане журнал Vapouround, які вже не перший рік проводять Vapouround Awards у Великобританії.
Для переможців це відмінна можливість вийти на міжнародний вейп-ринок і отримати підтвердження якості своїх продуктів від досвідчених експертів.

Чекаємо тебе на VAPEXPO Kiev 2017 - головній вейп-події України!
Купи квиток вже зараз! https://goo.gl/8VGF4E
Дата 30 вересня - 1 жовтня 2017 року.
Місце: Міжнародний виставковий центр (Броварський проспект, 15).
Організатор: міжнародна виставкова компанія Smile-Expo.
Детальніше на сайті: vapexpo.kiev.ua/ru