Зірки спорту та їхні автомобілі: крута п’ятірка

На чому їздять зірки спорту: 5 цікавих моделей

Відомі люди завжди активно хваляться в соцмережах своїми автомобілями. Предметом їх гордості в більшості є щось особливе і дороге. Проте марки, дизайн і технічні особливості автомобілів «напоказ» багато в чому характеризують героїв великого спорту.

Ferrari

«Феррарі» Кріштіану

Португальський футболіст КріштіануРоналду відомий пристрастю до швидких автомобілів. Нещодавно він порадував італійських фанатів Ferrari F12 TourDeFrance. «Тур де Франс» в даному випадку — авторалі, що проводилося з 1899-го по 1986-й роки. Ferrari F12 TDT розганяється до сотні за 2,9 секунди. Випущено всього 799 машин, одна з них дісталася Кріштіану. Ми б порадили встановити йому на цього монстра шини Нокіан.

Чудо Хемілтона

Британський чемпіон «Формули-1» Льюїс Хемілтон колекціонує рідкісні машини. Одна з перлин — ексклюзивний PaganiZonda 760 LH. Виробник давно припинив серійне виробництво моделі, але зібрав фіолетовий спорткар вартістю 4 мільйони доларів спеціально для Льюїса.

«Майбах» Леброна

Одна з найбільших машин в колекції знаменитого американського баскетболіста Леброна Джеймса — Mercedes-BenzMaybach S600. Німецький автомобіль відрізняється елегантним зовнішнім виглядом і розкішним оформленням салону.

Легенда Хабіба

Свою автомобільну кар'єру майбутній чемпіон UFC починав з LadaPriora. Але незабаром її довелося продати — заради участі в перших турнірах. Зараз найкращий боєць світу їздить на масивних позашляховиках ToyotaLandCruiser 200 і ToyotaTundra— гордості японського автопрому.

Мейвезер і гіперкар

Найдорожчий автомобіль у величезній колекції великого американського боксера Флойда Мейвезера— гіперкарKoenigsegg CCXR Trevita. Таких машин випущено всього чотири, кожна з них коштує 4,8 мільйона доларів. Кузов автомобіля зроблений з унікального волокна, покритого алмазною крихтою, що робить його надміцним. При цьому машина може розвивати швидкість до 300 км/ч.

Фото з images.pexels.com

Партнерський матеріал.