Компанія Apple випустила перші накладні навушники AirPods Max



Компанія Apple представила AirPods Max – перші в своїй лінійці повнорозмірні навушники. Новинка красива, функціональна і дорога. Офіційна ціна гаджету в США складає 549 доларів. AirPods Max з’являться в продажу вже з 15 грудня цього року.

Власників AirPods Max порадує звук високої чіткості в гармонії з простотою та приємним дизайном, виконаним у п’яти кольорах: білому, сірому, синьому, зеленому та рожевому. Компанія також акцентує увагу на активному шумозаглушенні та «прозорому режимі», технології просторового аудіо і об’ємного звучання з кінотеатральним ефектом та абсолютному комфорті.




Для шумозаглушення в навушниках використовуються вісім мікрофонів: шість спрямовані назовні та вловлюють зовнішні шуми, а ще два – всередину для вимірювання звуку, який чує користувач. Вони розпізнають голос під час розмови по телефону, тому співрозмовник буде його добре чути, навіть якщо дзвінок застане юзера на вулиці у вітряний день.

Всередині новинки встановлено два потужних чіпа Apple H1 з десятьма ядрами в кожному, які в поєднанні з продуманою акустикою і передовим програмним забезпеченням гарантують відмінну якість звуку.



40-мм драйвери з двома кільцевими неодимовими магнітами, розроблені компанією, відтворюють широкий діапазон частот, дозволяючи чути кожну ноту і не впустити жодний відтінок музики. Розробники обіцяють, що улюблені треки зазвучать по-новому – більш точно і детально.

При активному використанні з шумозаглушенням та просторовим аудіо AirPods Max працюватимуть протягом 20 годин. Навушники можна легко зарядити через роз’єм Lightning. Причому швидкої 5-хвилинної підзарядки вистачить ще на півтора години прослуховування. 



Комплект поставки, окрім AirPods Max, включає в себе м’який і тонкий чохол Smart Case, кабель Lightning / USB‑C і, звісно, документацію.

Детальніше з новинкою можна ознайомитися на офіційному сайті Apple.