ТОП-10 треків для подорожі на авто


Безкоштовний плейлист KISS FM для поїздок

Спільна подорож – це романтична та цікава справа. Але ж як важко буває підібрати музику в машину так, щоб задовольнити смаки всіх друзів. Без порад у такій справі не обійтися, або очікуйте на гарячі суперечки та жарти над вподобаннями один одного. Тому ми підготували для вас цікавий плейлист, який можна використати, якщо у вас та ваших друзів зовсім різні музикальні смаки.
 
Умовно всі люди поділяються на тих, хто переважно слухаєш вітчизняну або зарубіжну музику. Комусь до вподоби розуміти слова пісні, а хтось, навпаки, бажає цілком віддаватися ритму музики та не відволікатися на її текст. Тому щоб задовольнити смаки обох сторін, радимо звернути увагу на ремікси вітчизняних пісень. З одного боку, це досить ритмічні пісні, під які можна рухатися й танцювати, а з іншого боку, тут є слова, але вони не так різко запам'ятовуються та не відволікають. Це є дуже зручним рішенням проблеми тих, хто переважно слухає або лірику, або танцювальну музику. У такому разі можна підбирати ремікси як сучасних, так і ретро пісень.

А щоб не шукати у мережі відповідні треки, можете скористатися цим переліком танцювальних, але не агресивних пісень, які ідеально підходять для подорожі з друзями.

● Letay – Ми Вільні (Club Remix)

● Platon & Joolay – Last


● Solon & Chacel – Missing


● Alok & Daniel Blume – Rapture


● Filatov & Karas & Richard Judge – All Night


● THE HARDKISS feat. MONATIK – Кобра (Raft Tone Remix)

● Marietta – Буду Твоя (Arfeeva Remix)


● Camille Jones – The Creeps (Fedde Le Grand Remix)


● Camelphat & Elderbrook – Cola


● Fedde Le Grand & Ida Corr – Let Me Think About It



Що послухати в дорозі?

Тож, яка музика для автомобіля є найкращим вибором для подорожі? Вона має бути досить ритмічною, з гітарою та барабанами.
 
Окрім музики або радіо нерідко водії віддають перевагу подкастам чи аудіокнигам. Але тут ще більш суперечливий момент. Не всі здатні гарно сприймати інформацію на слух. Та навіть є думка, що цікава аудіокнига може відволікати у дорозі або навпаки, монотонне начитування тексту може занадто розслабити та заколисати водія. Те ж стосується цілого довгого романтичного плейлиста або музики для релаксу.
 
Насправді не дарма радіо є таким популярним вибором автомобілістів. Радіопередачі тут чергуються з музичними годинами, тому це дозволяє не втрачати пильності та перебувати у бадьорому стані.
 
Щодо гучності. Для того, щоб не заснути багато хто з водіїв вмикають музику на максимальну потужність. Але це навпаки знижує пильність водія та можна не почути сигнал іншого автомобіля, наприклад.



Сильні баси ж навпроти можуть підвищити пульс водія, зробити його більш нервовим, як і занадто агресивна музика. Непомітно для себе водій може сильніше тиснути на педаль та перевищувати швидкість або зневажати знаками дорожнього руху.
 
Тому, як бачите, слід відповідально підійти до вибору музики в машину не лише з точки зору особистих уподобань, а й з питань безпеки. Тож, як можна виділити основні вимоги до музики у подорож?

1. Музика повинна бути динамічною.
2. Музика повинна відповідати вашим музичним уподобанням.
3. Не можна вмикати музику занадто гучно.
4. Слід віддати перевагу пісням, де добре чути барабани, гітару або інші інструменти.
5. Музика не може бути занадто спокійною.



 Як підготуватися до подорожі на авто?

Але музика – це не єдине, чому варто приділити увагу, готуючись до поїздки. Звісно все залежить від тривалості та мети поїздки. Саме це формує перелік речей, які слід передбачити та взяти з собою. Але є й те, що дійсно потрібно кожному водієві. Наприклад, електронна автоцивілка, лікарняна аптечка, вогнегасник та невеликий запас води та їжі. Це потрібно на випадок непередбачуваних обставин чи випадків. А автоцивілка – це обов'язкове страхування, яке потрібно по закону. Без нього вас очікує штраф та чималі витрати. А онлайн на сайті Ukasko його значно зручніше та вигідніше оформлювати.
 
Також це стосується закордонних поїздок. Така відпустка звісно буде переповнена емоціями та враженнями, та й плейлист можна підібрати тематичний, в атмосфері тієї країни, у яку прямуєте. Але й про документи слід подбати, та про Зелену картку, щоб не зіпсувати собі поїздку. Підходьте відповідально до цих питань, та обирайте найкраще рішення разом з агрегатором Ukasko!


Партнерський матеріал