Оголошено 100 найкращих клубів світу!



Авторитетний журнал про електронну танцювальну музику DJ Mag оголосив результати голосування за 100 найкращих клубів світу в 2021 році.

З моменту оголошення результатів голосування 2020 року минуло вже 16 місяців. Цей період був нелегким для клубів. Більшість майданчиків були зачинені в зв’язку з пандемією COVID-19 у світі. Деякі досі чекають відкриття, а деякі не відриються вже ніколи. Клуби, які вижили, зробили це завдяки інноваціям, підтримці шанувальників і великій удачі.

Оскільки все більше танцювальних майданчиків світу знову почали заповнюватися відвідувачами, журнал запустив голосування за улюблені місця для вечірок.

За підсумками голосування переміг Echostage, який розташований в столиці США – Вашингтоні.



Американський нічний клуб вперше в історії очолив рейтинг від музичного видання. Майданчик посів 1 місце завдяки своєму найсучаснішому звуку, крутим візуальним ефектам та високому рівню організації вечірок, яким позаздрять навіть фестивалі.



Echostage здійснив революцію в клубах США, залучивши таланти з усього світу та найбільших американських артистів, які зіграли, як концерти, так і dj-сети на гігантській сцені клубу.

Друге місце в рейтингу дісталося бразильському клубу Green Valley.



На третій та четвертій сходинці відповідно розмістилися іспанські Hï Ibiza та Ushuaïa Ibiza.





П’ятірку кращих замкнув німецький Bootshaus.



Повний список 100 найкращих клубів світу можна переглянути на сайті DJ Mag.