У Британії 200 діджеїв збираються відіграти наймасовіший В2В сет


25 вересня більше 200 діджеїв зберуться в британську місті Тоттенем для спроби встановити світовий рекорд, відігравши спільний dj-сет з найбільшою кількістю учасників.

Все заради благодійності – це спільна ініціатива Pirate Studios, об’єднання Eott та організації Last Night A DJ Saved My Life.

Трансляція події буде проводиться на сайті Pirate.com і на Twitch. Там же можна залишити заявку на участь, там же приймаються донати. Абсолютно всі виручені кошти підуть в програму KeyChanges, завдяки якій отримують допомогу музиканти, які зіткнулися з депресією, тривогою та іншими психологічними проблемами. Також в рамках KeyChanges організовуються різні музичні активності і заходи для лікарень і госпіталів.


Мета – зібрати 5 000 фунтів. Ці гроші будуть витрачені на цілий рік щотижневих музичних занять для молодих пацієнтів в лікарнях. Здавалося б, ідея проста, і нічого особливо складного в такому «масовому B2B» немає, але місія дійсно правильна і корисна. Судячи з усього, це і справді робиться не для слави або потрапляння до Книги рекордів, а для благодійності. Хоча і трішички правильного піару ніхто, звичайно ж, не відміняв :)

Джерело: https://mixed.news