Резидент KISS FM вирушив у веломандрівку на 5 тис. км



Резидент радіостанції KISS FM, автор та ведучий радіошоу Ukraine Dancing Lipich вирушив у веломандрівку країнами Балканського півострова, загальна відстань якої становить більше 5 тис. км.

 У планах артиста об'їхати 10 країн, таких як Молдова, Румунія, Болгарія, Туреччина, Північна Македонія, Боснія та Герцеговина, Хорватія, Албанія, Сербія та Чорногорія. Під час велоподорожі Lipich веде щоденник: розповідає про кожну з відвіданих країн, про людей, яких зустрічає, пригоди, що трапляються на шляху та ділиться досвідом, як подорожувати світом майже без грошей. Стежити за мандрівкою можна у спільноті Lipich Blog на Facebook.



Станом на 7 жовтня Богдан-Нестор Ліпич розповідає, що заїхав в одну із незапланованих у маршруті країну – Грецію. Та вже об'їхав більше 3000 км і окрім Греції побував у Молдові, Румунії, Болгарії і Туреччині.

Богдан розповідає, що погода на Балканах просто чудова: близько 20-30 градусів щодня, тому подорожувати – самий час. Під час руху на велосипеді у мобільному додатку не забуває слухати і The Best Dance Radio. Повернутися з мандрівки із неймовірними враженнями та новими силами планує орієнтовно в листопаді.