Косметичні продукти, які обирають зіркові візажисти

Зірки Голлівуду, незважаючи на ненормований робочий день на знімальному майданчику і регулярні перельоти через різні часові пояси, мають свіжий, життєрадісний вигляд. І це найчастіше – заслуга візажистів. Тому що тіні під очима, набряклості й почервоніння та інші наслідки втоми  майже неможливо приховати, використовуючи звичайні косметичні продукти. В хід йде «важка артилерія» – професійні засоби макіяжу.



Яку косметику використовують стилісти для зіркового макіяжу?

В добірку декоративної косметики увійшли продукти професійної серії, які можна придбати і пересічному покупцеві. Так, ціни на неї високі, але під час акцій від виробника чи магазину, з’являється можливість для вигідної покупки. В інтернет-магазині МЕЙКАП на сторінці: https://makeup.com.ua/categorys/1275211/ ви знайдете топові туші для вій, які гарантують довготривалий об’єм, також на сайті є професійні палетки тіней, губні помади, тональні основи, хайлайтери.

Що ж рекомендують зіркові стилісти? Весною 2021 року пройшла велична церемонія вручення премії «Оскар». Візажисти цього заходу: Порше Купер, Джо Бейкер, Шейка Дейли та інші розповіли, як готували зірок до виходу та які використовували косметичні засоби для мейку:
  • Помада Gucci Rouge à Lèvres – використовували для підкреслення ніжно-рожевого кольору плаття британської акторки Ванеси Кірбі. У губної помади іскристе покриття, є зволожуючий ефект, наноситься рівномірно, можна робити кілька шарів.
  • Техніка двохколірного омбре з використанням помад Chanel Rouge Coco Bloom №128 і №138 була вперше застосована для мейка корейської акторки Хан Е-ри.
  • Палітра тіней Chanel Palette Essentielle – палетка включає кремові рум'яна, коректор та кремовий хайлайтер. Результатом стає свіжий колір обличчя, сяйво на цілий день, як це вийшло з образом австралійської акторки Марго Робби.
  • Тональний крем Giorgio Armani Luminous Silk Foundation – основа коригує та вдосконалює тон шкіри, створюючи сяючий, бездоганний мейк. Крем створений з використанням технології Micro-Fil, яка поєднує високоефективні пігменти з ніжною текстурою. Основу використовували для створення природнього макіяжу Різ Візерспун.
  • Перед нанесенням косметики, якщо у зірки дуже втомлений погляд, його пожвавлюють краплями для очей, що знімають почервоніння та надають погляду виразності. Також поширене використання патчів, масок із гіалуроновою кислотою, маслом мигдалю, що зміцнюють шкірний бар'єр і надають обличчю заспокійливий, здоровий вигляд.


Макіяж для фотозйомки – рекомендації


Одним із головних пріоритетів, особливо в світлі фотозйомки зі спалахом, є стримування блиску. Тому після нанесення тонального крему, за словами візажиста Джесіки Смоллс, для Т-зони потрібно використовувати прозору транслюцентну розсипчасту пудру ONE/SIZE Ultimate Blurring. Косметичний продукт забезпечує ефект розмиття для м'якого фокусування (для нанесення вибирайте м'який пензлик).

Дуже виграшно на фото виглядає яскравий рум'янець. Він пожвавлює образ, робить його природнім. Наносити рум’яна краще не тільки на щоки, а й на скроні, кінчик носу, перенісся. З такою задачею легко справиться нежирний кремовий рум’янець від зіркового бренду Fenty Beauty by Rihanna. У нього стійка до поту і води формула. Так що такий мейк роблять не тільки для фотосесій, а й на свята, заходи, які тривають більше п'яти годин. Якщо працюєте над образом самостійно, завжди пам’ятайте правило: «Вибираючи фокус для макіяжу, робіть акцент або на очі, або на  губи».

Партнерський матеріал