Переможці UKRAINE DANCING AWARDS 2021

14 січня в студії радіостанції KISS FM за підтримки мужнього бренду KOZAЦЬKA PADA відбулася подія Ukraine Dancing Awards 2021 – перша в Україні премія україномовної електронної танцювальної музики.

Музичні нагороди були вручені авторам 3 найкращих денс-робіт року за результатами голосування слухачів у Ukraine Dancing Top 100, а також переможцю в номінації «Кращий електронний проєкт року».

Премія Ukraine Dancing Awards була заснована в 2020 році та пройшла вже вдруге. Переможцями першої стали: Zlata Ognevich & Shnaps – 1 місце, The Hardkiss & Monatik та Raft Tone – 2 місце, Bakun – 3 місце.


У 2022 році третю сходинку посіла пісня «Я нікому тебе не віддам» від Романа Скорпіона і Тоні Матвієнко в реміксі від резидентів лейблу Ukraine Dancing – Geonozis & Sanchis.

3 місце: Роман Скорпіон і Тоня Матвієнко – Я нікому тебе не віддам (Geonozis & Sanchis Remix)



На другій позиції розмістився вибуховий танцювальний хіт «Доброго вечора (Where Are You From?)» від проєкту Probass ∆ Hardi. Трек завоював TikTok та зібрав на YouTube вже понад півмільйона переглядів і їх кількість невпинно росте!

2 місце: Probass ∆ Hardi – Доброго вечора (Where Are You From?)



Перше місце за результатами голосування слухачів дісталося пісні «Додому» від гурту Kalush та реп-виконавця Skofka в реміксі від проєкту The Faino.

1 місце: KALUSH – Додому [feat. Skofka] (The Faino Remix)



Переможцем в номінації «Кращий електронний проєкт року», отримавши найбільше голосів від авторитетного журі, став одеський саунд-продюсер Zaec.

До складу експертного журі увійшли: генеральний директор KISS FM – Антон Цеслик, діджей та саунд-продюсер Ярослав Саган (Sagan), директор «Є!Радіо» та Radio Relax в Естонії – Віталій Чижов, музичний редактор MFM – Олексій Гайдаренко та засновник проєкту Ukraine Dancing – Богдан Ліпич (Lipich).

Критеріями відбору слугувало  не лише кількість робіт, що потрапили до чарту Ukraine Dancing Top 100, а й їх якість та відповідність сучасним музичним стандартам.




І це ще не все! Всі бажаючі мали змогу зробити прогноз та вгадати трійку лідерів голосування Ukraine Dancing Top 100. Найближчими до правильної відповіді були: Олег Тандура зі Львова, Ігор Аврамчук з Хмельницького та Сергій Романко з Краматорська. Саме вони отримають подарунки.

Вітаємо всіх переможців та бажаємо море натхнення і сил на шляху до підкорення нових вершин!

Партнер проєкту 
– мужній бренд KOZAЦЬKA PADA.