Доброго вечора ми з України: нова версія від PROBASS ∆ HARDI з оркестром НАОНІ

«Доброго вечора ми з України» – це фраза, що облетіла весь світ, стала символом нашої волі та незламності. Коли почалась повномасштабна війна гурт хотів поставити творчість на паузу, але побачивши як музика здатна підтримувати військових, волонтерів та біженців вирішили зробити все для нашої перемоги за допомогою пісень. На благодійних концертах було зібрано десятки мільйонів доларів допомоги, це все завдяки вам, неймовірним людям, що боронять нашу країну і допомагають тим, хто це робить.

У День Незалежності ми хочемо подякувати ЗСУ, волонтерам, всім українцям та цивілізованому світу подарувавши нову версію «Доброго вечора ми з України» спільно з оркестром народних інструментів НАОНІ! В поєднанні українських інструментів розкривається різноманіття нашої країни, що захоплює подих. В оркестрі нараховується близько 40 народних інструментів — бандури, цимбали, кобзи, скрипки, басоля, тилинка, зозульки, свиріль, козацька труба, бугай, флояра, дримба, бубон та ін., що робить оркестр унікальним у світі.

Трек, що вийшов ще перед повномасштабною війною та зібрав майже 15-ть мільйонів переглядів, надихнув 800 тисяч людей на створення відео у тік-ток сьогодні отримав нове життя з легендарним оркестром «НАОНІ» та офіційним відео кліпом. Команда з майже 200 людей безкоштовно долучилась   до створення відео надихнувшись музикою, що зміцнила дух та ідентичність кожного українця. Актори, гримери, оператори, графічні дизайнери та велика команда яку зібрав режисер відео Антон Пожидаєв подарувала свої таланти кожному хто любить та підтримує Україну сьогодні!

Дивіться офіційне відео на YouTube. Слава Україні!