Українці ARTBAT, Cubicore та LÜRUM зіграють на фестивалі A State Of Trance

Armin van Buuren – п'ятиразовий кращий діджей планети та засновник радіошоу A State Of Trance

Після двох років очікування головне святкування ювілейного епізоду відомого радіошоу A State Of Trance нарешті відбудеться! У 2021 Armin van Buuren та організатори вимушено перенесли основний івент у Нідерландах через пандемію COVID-19.

Грандіозний музичний вікенд пройде вже 3 та 4 березня. Місце проведення традиційне – нідерландське місто Утрехт. Для шоу п’ятиразовий кращий діджей планети та ALDA Events підготували нову концепцію, яка дасть шанувальникам захоплююче уявлення про те, в якому напрямку A State Of Trance рухатиметься протягом наступних декількох років.

3 березня відбудеться класичне святкування. Прихильники електронної музики зі всього світу зануряться в ностальгічні спогади про A State Of Trance і жанр у цілому. Armin van Buuren проведе подорож 20 роками історії бренду ASOT, яка супроводжуватиметься 6-годинною аудіовізуалізацією. Справжні шанувальники радіошоу й trance музики не можуть дозволити собі це пропустити!

Цьогорічний офіційний гімн A State Of Trance

У перший день вікенду буде представлено 2 сцени: Reflexion та Oval. На Reflexion відіграють Ruben de Ronde і Armin van Buuren, а на Oval заявлений більший склад артистів: Luke Bond, Ciaran McAuley, Nifra, Factor B, ReOrder та Allen Watts.

Розклад виступів артистів | 3 березня

4 березня все пройде з більшим розмахом. На фестивалі буде 5 сцен: Reflexion та Oval, як і першого дня, а також Sphere, Cube та Line. На них виступатимуть Armin van Buuren, Ferry Corsten, MaRLo, Cosmic Gate, Andrew Rayel, Ben Gold, Giuseppe Ottaviani, Jorn van Deynhoven, Richard Durand та багато інших.

Розклад виступів артистів | 4 березня

У лайн-апі A State Of Trance заявлені й українці: ARTBAT, Cubicore та LÜRUM.

Всесвітньовідомий дует ARTBAT не потребує представлення. Хлопці активно гастролюють, грають на відомих фестивалях, випускають вибухові треки та запустили власний лейбл Upperground. Вони зіграють на сцені Reflexion.

ARTBAT

Cubicore – яскравий представник української електронної музики. Артист вже встиг заявити про себе своїм прогресивним звучанням. На його рахунку треки та ремікси на таких впливових лейблах, як Armada, Enhanced та Nettwerk.

Діджей розповів, що завжди мріяв відіграти на такому масштабному фестивалі, тому виступ на A State Of Trance для нього є викликом та відповідальністю. Cubicore присвятить свій сет захисникам України, зокрема поліцейському підрозділу спеціального призначення «Група Тора», який брав участь у звільненні міста Херсона від російських загарбників. Під час свого виступу на сцені Oval діджей підніме прапор підписаний усіма учасниками підрозділу.


Cubicore

Андрій Крутиков, вже відомий українській публіці своєю творчістю під аліасом Dart Rayne та у складі дуету DRYM, представить свій новий сольний проєкт LÜRUM. Артист розповідає, що маючи за плечима величезний досвід у написанні електронної танцювальної музики, він створив щось інше, щоб сказати нове слово в музичній індустрії. Українець вже відзначився релізами на лейблах Armind (Armada Music) та A State Of Trance. Почути сет LÜRUM можна буде на сцені Line.

LÜRUM

Незважаючи на складні часи через вторгнення російських загарбників, українські артисти продовжують творити та прославляти Україну на міжнародній музичній арені. Пишаємось!

Повний лайн-ап цьогорічного фестивалю A State Of Trance в Утрехті, Нідерланди