Українець Costel Van Dein випустив трек на відомому лейблі Spinnin’ Records

Українець Costel Van Dein випустив трек на відомому лейблі Spinnin’ Records
06.07.2023
3374

Український діджей Costel Van Dein випустив новий трек Get Up на відомому лейблі Spinnin’ Records
 
Це спільна робота Назарія Загарюка (Costel Van Dein) з популярним польським діджеєм EMDI, та вже другий трек, який українець презентує на найпопулярнішому в світі лейблі танцювальної музики Spinnin’ Records. Реліз вийшов на його саб-лейблі – Maxximiz, засновниками якого є Blasterjaxx.
 
З лейблом Spinnin’ Records співпрацюють Tiesto, Afrojack, R3hab, Don Diablo та багато інших топових діджеїв світу. А офіційний YouTube канал лейблу, на якому на днях з’явився новий трек українця Get Up, має понад 30 млн підписників.




Techno Big Room трек Get Up від Costel Van Dein та EDMI вже підтримали у своїх міксах R3hab, Blasterjaxx, Timmy Trumpet, Mike Willams. А, знаючи потужну промо підтримку Spinnin’ Records, українсько-польський трек цього року зазвучить на найбільших танцювальних майданчиках світу.
 
Нагадаємо, Costel Van Dein – український діджей і музичний продюсер, треки якого відомі на українській та міжнародній електронній сцені. Вони звучали в сетах Fedde Le Grand, David Guetta, Nicky Romero, Don Diablo, NERVO та інших, а також на фестивалях Ultra Music Festival, Tomorrowland, EDC. Серед українців діджей знаний за треками Kolomiyka, Разом з тобою – в колаборації з Ivan NAVI, Speaker from the Jungle, Ukrainian Viking – спільно з Шершень.