TikTok Music – нова музична стрімінгова платформа від TikTok

TikTok Music – нова музична стрімінгова платформа від TikTok
29.07.2023
6343

У команді музичних стрімінгових сервісів з’явився ще один гравець – TikTok Music. Нова платформа може стати серйозним конкурентом для сьогоднішніх лідерів: Spotify, YouTube Music і Apple Music.

За допомогою TikTok Music розробники пропонують нові способи слухати та відкривайте для себе цікавих виконавців, виражати себе та спілкуватися з іншими любителями музики зі всього світу.

Обліковий запис у додатку можна синхронізувати з акаунтом TikTok. Це дозволить користувачам TikTok Music в одному місці збирати та слухати улюблені та вірусні пісні, які вони знаходять через соціальну мережу. І навпаки, ділитися музикою з платформи зі своєю аудиторією в основному додатку.


Як й інші музичні стрімінгові сервіси, TikTok Music надаватиме юзерам персоналізовані музичні рекомендації, а також можливість переглядати тексти пісень у режимі реального часу, створювати спільні плейлисти з друзями, імпортувати свою музичну бібліотеку, знаходити пісні через функцію пошуку текстів та багато іншого.

Додаток включає музичні каталоги найбільших у світі звукозаписувальних компаній: Universal Music Group, Warner Music Group і Sony Music. Наразі TikTok Music працює в тестовому режимі та доступний тільки для жителів п’ятьох країн: Австралії, Бразилії, Індонезії, Мексики та Сінгапуру.

Безкоштовний пробний період триває 3 місяці. Щомісячна преміум-підписка включає три плани: індивідуальний – $11,99 (зі знижкою на момент публікації новини – $8,99), студентський – $5,99, сімейний – $18,99. Вартість вказана для користувачів з Австралії.