Odesza зайняли першу сходинку в чарті Billboard



Американський електронний дует Odesza зайняв першу сходинку серед альбомів електронної танцювальної музики у чарті музичного видання Billboard. Такий успіх колектив здобуває вже вдруге. Цього разу завдяки альбому «A Moment Apart», який вийшов 8 вересня на лейблі «Foreign Family Collective».

Крім цього, альбом дебютував на 2-й сходинці чарту Billboard 200, який презентує список 200 найбільш популярних альбомів усіх музичних жанрів в США за підсумками продажів за тиждень.
У перший тиждень продажів «A Moment Apart» був розпроданий в кількості 63 тисяч одиниць (загальна кількість фізичних і цифрових продажів альбому плюс стрімінг і продаж окремих треків з диска). Таким вражаючим результатам посприяла спеціальна пропозиція для шанувальників Odesza  в США, а саме продаж пакетів, які включали в себе альбом і квиток на концерт. Дуже вигідна пропозиція!

Крім того, Odesza розмістили вісім треків на Hot Dance / Electronic Songs, де лідером став «Higher Ground». Пісня отримує найбільший прибуток на продажі онлайн та стрімінгу.

Альбом доступний для прослуховування нижче: