Інтерв`ю LERI в LTW Radio


14-го травня до студії
KISS FM завітав LERI.

Leri Mikeladze - відома персона у столичному клубному комьюніті. Це людина, яка успішно виконує одразу декілька ключових функцій в житті найвідомішого столичного after-party-закладу Heaven. LERI - ефектно та ефективно поєднує таланти арт-директора, креативщика та ді-джея.

Під час онлайн-шоу LTW Radio, LERI відіграв гест-мікс та відповів на питання ведучих шоу Louder Than Words (MR.Sunny & Falkon).

 

Переглянути відеоподкаст

Прослухати   аудіоподкаст


- Ти народився у Грузії. Я певен, що стежиш за розвитком подій навколо рейду та закриття вже культових клубів Тбілісі Bassiani та Gallery, і масштабного протестного руху біля стін Парламенту, який перетворився на грандіозний рейв. Який фінал цієї історії ти прогнозуєш?

 

- Це дуже цікаве питання… Я - грузин, дивлюся грузинські канали і маю більше інформації про те, що там відбувається.

Весь світ підтримав рух опору.

На площі грали Tale Of Us, світові зірки, які повинні були виступати в Bassiani. Вони безкоштовно відіграли  свій сет на площі для більш ніж 5 - 10 тисяч присутніх мітингувальників. За подіями закриття одного з кращих клубів світу спостерігають світові ЗМІ, в тому числі Resident Advisor. Тому я певен - скоро клуби відкриють.


- Ти вже давно працюєш в режимі after-party. Чим робота артменеджера нічного клубу відрізняється від діяльності артменеджера after-party закладу?


- Перша відмінність - це люди. Це людина яка виходить об 11-тій годині вечора і навіть після 4-ї ночі активно проводить свій час. Така людина в русі більше 8-ми годин, і ми повинні бути готовими, що людина випила пару коктейлів. Тому ми повинні створити умови, щоб їй все подобалося, енергетика, музика. Щоб вона залишилася задоволеною. Тоді, людина яка приїхала на after-party продовжить гуляти, а не поїде спати.))


- Тобто, треба дати енергію музики!


- Так! В першу чергу - це музика! Чим енергійніша музика, тим легше тримати людей у бадьорому стані.


- Які “привози” 2018 в Heaven тебе радують найбільше?


- Я зараз дуже радію, бо у п’ятницю 18-го травня у Heaven буде унікальна група. Хлопці з Мюнхену INNELLEA (Germany / Upon.You). У них - фантастична музика, яка переносить у інший вимір реальності! Їх визнали усі світові артисти. Їх музику грає Solomun, Super Flu, Ame, Dixon. Кожен їх трек - це мурахи по тілу! Welcome to the word of INNELLEA!!!


- Стандартне питання про майбутні плани… Літо, вечірки, спекотний сезон! Кого ми побачимо найближчим часом?


- 9 червня ми плануємо спільний проект з українським лейблом DRUMA. Це буде виступ засновників лейблу та гостя з Італії - Simone Vitullo. За тим, 13 липня, буде Bebetta - дуже крута дівчина, красуня яка грає техно! А також, 28 липня, буде легендарний Roy Rosenfeld. Літо обіцяє бути веселим! Буде класно!


- Я знаю, що ти будеш працювати з українськими лейблами, безпосередньо з саундпродюсерами та надавати їм можливість представити свій шоу кейс.


- Так. По перше, я думаю, що дуже багато цікавих молодих артистів, які пишуть свою музику, але їм немає де тестувати свої треки та безпосередньо бачити реакцію на них. Для цього потрібний майданчик. Тому ми допомагаємо один - одному. Мені потрібна якісна публіка, а їм - простір для презентації треків, щоб хлопці розуміли, як люди відчувають їх музику.

По друге, лайнап формується представниками лейблу. Я не буду втручатися.


- Це ризиковано?


- Так. Але якщо не спробувати, то не можна побачити результат. В цьому і є експеримент!


- До речі, що до екcперементів, я знаю що автепаті простір Heaven використовують для зйомок відео. Що найбільше запам’яталося?

 

- У нас минулого літа знімав кліп колишній менеджер групи Daft Punk, власник лейблу Ed Banger Record, DJ та музикант Педро Вінтер. Зараз він займається проектом під назвою Busy P. Про це є багато новин у мережі. Це найбільше запам’яталося.

Також, у нас знімали кліп “Не Ангелы”.

Вибір на користь Heaven - зрозумілий, бо у нас є потрібна атмосфера, яку відзначають найвідоміші світові артисти.
Наприклад, Djuma Soundsystem не хотів лишати пульт. Він грав 7 годин поспіль!!! Та сказав що це найкраще after-party у Східній Європі.