Louder Than Words зібралися на Марс



Резиденти KISS FM, успішний український тек-хаус дует Louder Than Words підсумують літній сезон випуском EP.
 

27-го серпня на саб-лейблі Go Deeva - Basica Recordings - вийде Louder Than Words "Life On Mars EР", реліз ретельно заточений під денс-фло.


Платівка складається з двох треків:
 



Композиція в заголовку - Life On Mars - має цілком тек-хаусну структуру та яскраво виражений бас, який на великому звуці фестивальних майданчиків пробирає до кісток, та відчувається всім тілом. Абстрактна космічна, а згідно з назвою треку - “марсіанська” мелодія “Life On Mars” розкривається за алгоритмом денс-бойовика, де немає жодного зайвого звуку, де кожна нота в механізмі композиції ретельно виважена та перевірена, як ракето-носії Ілона Маска, що покликані колонізувати Марс.

Іншими словами - трек Life On Mars - це справжня ракета!

Друга композиція на платівці - One Way To Paradise, не менш космічна, але значно “легша”, завдяки життєрадісному та енергійному вокалу та ритмам, що впритул наближаються до хаусу. Якщо перший трек покликан гойдати фестивальні колонії, то другий - це першокласний засіб для стимуляції шалених клубних танців, або безтурботного руху на літніх pool-party.


До речі, цього літа Louder Than Words  вже неодноразово протестували треки на  масштабних фестивальних майданчиках, таких як BeLive, Белые Ночи, MRPL Fest і продовжать гойдати танцполи вже в новому сезоні. Стежте за анонсами на KISS FM!