Paul van Dyk вирушає у світове турне



Німецький діджей, композитор і продюсер Пол Ван Дайк вирушає у світове туре "Guiding Light" на підтримку однойменного альбому.


Днями музикант випустив другий сингл з майбутнього LP - "Duality".

Промо-кампанія десятого за рахунком альбому Ван Дайка почалася у листопаді, коли діджей виклав у мережу титульний трек "Parallel Dimension":

Пол Ван Дайк вважається піонером трансу. Він написав такі "гімни поколінь, як "For an Angel", "Let Go "і" Nothing But You".

Альбоми Пола розліталися по всьому світу сотнями тисяч копій, а на його власному лейблі Vandit випускалися найгучніші імена.
У 2003 році він став першим музикантом, який отримав премію Grammy за найкращий танцювальний / електронний альбом ( "Best Dance / Electronic album") за свій знаменитий LP "Reflections".

 

"Роблячи солдаути по всьому світу, Пол ван Дайк бачив, як за 20 років змінилася електронна танцювальна музика. І зараз, він готовий в черговий раз представити світові своє бачення, - повідомляється в заяві організаторів. - Після двох успішних студійних альбомів у 2018 і 2019 роках - "From Then On" і "Music Rescues Me", один з яких був випущений через рік після жахливого інциденту з падінням зі сцени на фестивалі, Пол знайшов свій шлях  та світло і поспішає поділитися ним."