Ідеальний плейліст для навушників: 5 українських пісень, які варто послухати в AirPods



Деякі вітчизняні виконавці начебто спеціально створюють треки, які ідеально підходять для прослуховування у хороших навушниках (наприклад, звичайні Apple AirPods чи модель версії Pro).

Які ж саме сучасні композиції варто додати до улюбленого списку відтворення, щоб мати змогу будь-якої миті «підзарядитися» гарним настроєм чи, наприклад, поміркувати над розв'язанням глобальних проблем.

«Повінь» – Kozak System

Представлена в альбомі «Закохані злодії» композиція «Повінь» від київського гурту Kozak System звучить неймовірно. Мурашки по шкірі – гарантовано! У тексті кожен знайде щось про себе. Емоційний кліп зробить враження про пісню ще яскравішими.
Для прослуховування варто підібрати Apple AirPods в Moyo.



«Стержень» – alyona alyona

Шикарний флоу, якісний біт і наповнений глибоким сенсом текст. Впізнали? Це ж alyona alyona.
Нещодавно зірка української реп-культури разом з колегами випустила чергову вибухову роботу. Участь у її створенні взяли:
• KALUSH,
• OTOY,
• Білий Бо,
• Шершень,
• DYKTOR,
• Дядя Вова.
Пісня «Стержень» закохує в себе з першої секунди. Це автобіографічна історія, яка примушує задуматися про життя та знайти в собі сили творити.
Реперка закликає слухачів бути оригінальними й завжди залишатися собою. І, погодьтеся, це слушна думка!



«#ВСЕПРОБАЧИТИ» – Dan Balan і Оксана Муха

Хіт відомого молдавського співака Дана Балана та переможниці дев’ятого сезону шоу «Голос країни» Оксани Мухи підкорює оригінальним звучанням вже з перших секунд. Чудова українська мова Дана й чарівний тембр Оксани – «комбо», якого так давно чекали українські слухачі.
Звучить представлена у 2020 році музична композиція легко й приємно, тому викликає виключно позитивні емоції.



«Бурштин» – Крихітка

Символом яскравого повернення гурту «Крихітка» стала нова пісня «Бурштин» в жанрі поп. Це перша композиція Саші Кольцової та команди, випущена за останні 5 років.
Причини послухати новинку:
• якісна музика,
• унікальний тембр виконавиці,
• текст з сенсом.



«Спалах» – Сергій Бабкін (фіт з Оленою Кравець)

У тандемі з однією з найвідоміших гумористок України Оленою Кравець, харків’янин Сергій Бабкін створив справжній «Спалах». Ця пісня – поєднання ліричного вокалу з ніжним декламуванням. Звучить вона доволі оригінально, як і всі інші україномовні роботи учасника гурту 5’Nizza.



Є бажання почути англомовні твори українських колективів, а також самостійних виконавців? Чому б не познайомитися з роботами гуртів Tvorchi або Secret Avenue, а також «адепта» фолктроніка Андрія Хайата, більше відомого як KHAYAT.

Партнерський матеріал