EverythingEverything виступлять на BELIVE

21-24 червня в Києві на НСК "Олімпійський" пройде мультикультурний фестиваль BELIVE
 
BELIVE - не музичний фестиваль. Це мультикультурна подія, яка об'єднала в собі безліч міських активностей: кіно, музику, стендап, блогінг, арт, стріт спорт, дитячі розваги, вуличну їжу та інше. За кожним з напрямків числяться свої хедлайнери. Наприклад у стендапа - це Андрій Шабанов, у кіно - Film.ua, у арту - Катя Тейлор. Музична частина буде наймасштабнішою, для неї відведено відразу 3 сцени. На одній зазвучать світові кумири, на другий - українські артисти, а на третій зіграють електронні музиканти.
 
На фестивалі BELIVE виступить британська інді-рок група EverythingEverything. Колектив був заснований в 2007 році, він вже є переможцем
премії Breakthrough Award 2011 і номінації UK Single of the Year 2014. На їхньому рахунку чотири студійні альбоми, міні-альбом, 20 відеокліпів з мільйонами переглядів і десятки світових турів.


Нестандартна назва групи бере початок з однії з пісень Radiohead з якими вони виступали.
 
Everything Everything - це ексцентричний вокал і жорсткий ритм. Їх останній альбом "A Fever Dream" випущений в серпні 2017 року мав
шалений успіх як серед слухачів, так і серед музичних критиків.
Everything Everything виступлять перед гостями фестивалю не тільки з піснями із останнього альбому, вони заспівають улюблені хіти та пісні зі свіжого міні-альбому "A Deeper Sea ", який трохи схожий на "A Fever Dream" і так само сподобався критикам.
 
Раніше першим хедлайнером головної сцени організатори назвали Jamiroquai - легендарну британську джаз-фанк групу, володарів Grammy і величезної кількості найавторитетніших нагород, таких як MTV Video Music Awards, MOBO Award, Ivor Novello Award. На BELIVE Jamiroquai представить свій новий альбом "Automaton" і старі улюблені хіти.
 
 
Квитки можна купити на сайті фестивалю та на karabas.com.
 
Стеж за новинами на сайті www.belive.world та у Facebook.