The Chemical Brothers і Beth Orton поділилися невиданим кавером з 90-х

Beth Orton в Spotify поділилася треком, який вона записала разом з Chemical Brothers в 90-х - це кавер-версія пісні експериментального і авангардного фолк-артиста Тіма Баклі «I Never Asked To Be Your Mountain» 1967 року.
 
«Я знайшла платівку в збірнику книги "Війна і мир" під час переїзду, - розповіла Ортон. - За спогадами Тома Роуландса, кавер свого часу запропонували зробити Джефф і Мартін з лейблу Heavenly, який у мене тоді був. Нам з ним дуже подобалася пісня і ми закохалися в цю ідею».
 
Ортон написала в твіттері, що кавер, швидше за все, був записаний в 1998 році, коли у неї вийшов альбом «Central Reservation», а Chemical Brothers тільки випустили свій легендарний реліз «Dig Your Own Hole».

Цей кавер не єдиний запис, над яким Ортон працювала разом з дуетом: вона записала вокал для одного з синглів, що увійшли в британську десятку, «Alive Alone», а також для «Where Do I Begin» і «The State We're In» .
 
Для випуску каверу «I Never Asked To Be Your Mountain» Ортон відкрила новий лейбл Lost Leaves, на якому в майбутньому буде випускати раніше невиданий матеріал.