KISS FM – XIX років!



Цього року найкращій танцювальній радіостанції країни KISS FM виповнилося 19 років!

З нагоди Дня народження ми влаштовуємо гучне святкування за підтримки коньячного бренду ALeXX. 15 грудня в ефірі The Best Dance Radio тебе чекають круті активності, зіркові гості та приємні сюрпризи!

TOP XIX CHART. Правильний ритм святу з самого ранку зададуть Artem Neba та Irina Filatova. Ведучі з 9:00 до 11:00 будуть згадувати найяскравіші моменти історії KISS FM та найкращі денс-треки за останні 19 років у спеціальному хіт-параді.

СВЯТКОВИЙ CONTACT. Anya Arfeeva разом із зірковою співачкою Zlata Ognevich зачитуватимуть в ефірі повідомлення слухачів та ставитимуть їх улюблені треки. Лови момент з 13:00 до 14:00!

KISS.BIRTHDAY.MIX. Протягом дня свої святкові dj-сети в студії Радіо з танцями відіграють відомі українські діджеї: Tapolsky, Omnia, DJ Nana та Ready in LED. 

TENDANCE AWARDS 2021. Церемонія нагородження кращих українських артистів року в прямому ефірі The Best Dance Radio з 15:00 до 16:00. Rey-na і Mr.Sunny оголосять імена героїв вітчизняної танцювальної індустрії, які отримають нагороди в чотирьох номінаціях: Відкриття року, Хітмейкер року, Реміксер року, Трек року. 

Приєднуйся та святкуй разом з KISS FM 19 років запальних танців і найкращої електронної танцювальної музики в українському радіопросторі!

Партнер святкування Дня народження – коньяк ALeXX. Смак дорослих розваг.