Резидент KISS FM Moon Shot виступить на відомому фестивалі Ultra Europe

Український діджей, саунд-продюсер та резидент KISS FM Moon Shot цього літа виступить на відомому фестивалі Ultra Europe!

Музичний захід триватиме три дні – 8, 9 та 10 липня. Шанувальників електронної танцювальної музики зі всього світу традиційно прийме хорватське місто Спліт.

Цього року в якості хедлайнерів заявлені Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Amelie Lens, Armin van Buuren, DJ Snake, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Corola, Marshmello, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Steve Aoki, Tiesto, Timmy Trumpet та Vini Vici.


«Цього року про Україну дізналася кожна людина в світі! Ми стали неймовірно сильними. На нас звернули увагу, нами пишаються, нас поважають. Дуже шкода, що причиною цього стала війна... Проте, не важливо де ти є: на фронті, в спорті чи займаєшся музикою – перемога завжди буде за нами!

Уже через місяць, мені випаде честь знову представити Україну та відіграти на світовому фестивалі Ultra Music Festival, який проходить у Хорватії, в місті Спліт.

Бути частиною одного з найбільш світових фестивалів – це великий шанс за допомогою своєї музики звернути увагу, донести та нагадати всьому світу, як важливо зараз допомагати Україні та бути поруч із нами! Це моя мета! Моя боротьба! Мій внесок у перемогу на культурному фронті»
, – розповів Moon Shot.

Резидент KISS FM виступить на Oasis Stage 8 липня о 22:00.