KISS FM НА IBIZA! BURN RESIDENCY 2017

KISS FM НА IBIZA!  BURN RESIDENCY 2017

KISS FM завжди в центрі головних dance-подій.
 
Денс-десант радіостанції вже багато разів проводив свою роботу на глобальних івентах і фестивалях, таких як Amsterdam Dance Event, International Music Summit, Sónar Barcelona, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sziget Festival і багато інших.
 
У найспекотнішу частину літа 2017, наш "сонячний" ведучий MR.Sunny відправляється на найгарячіший острів планети - Ібіцу, для того, щоб відвідати міжнародний етап проекту BURN RESIDENCY 2017.
 
 
Нагадаємо, в рамках проекту, 16 фіналістів з різних країн, серед яких українець - DJ Anton Bykov, борються за право стати переможцем BURN RESIDENCY 2017 і отримати 100 000 євро інвестицій в кар'єру ді-джея і резиденство в кращих клубах Ібіці!
MR.Sunny стане свідком захоплюючої боротьби за титул переможця, поспілкується з учасниками проекту та їх зірковими наставниками, серед яких такі легендарні особи, як Pete Tong, Luciano, Loco Dice і Seth Troxler!


 
Також, в планах посла KISS FM, візит на кращу міжнародну радіостанцію Ibiza Sonica, яка є не тільки офіційним FM-голосом Білого Острова, але і впливовим рекорд-лейблом, тур-агентством і головним бродкаст-рупором культурних подій Ібіці.
Резидентами станції стали Carl Cox, John Digweed, Seth Troxler, Soul Clap, Anja Schneider, Andrea Oliva, а також українська ді-джей Nastia.
 
 
Балеарські клубні ночі теж не пройдуть непоміченими, бо на цьому тижні Ібіца танцює під сети Martin Garrix, Armin van Buuren, David Guetta, Above & Beyond, Cosmic Gate, Martin Solveig, Major Lazer Soundystem, Afrojack, Marshmello, Tale Of Us, Nina Kraviz, KiNK, Jamie Jones та Nicole Moudaber!
 
Слухай прямі включення з острову Ібіца, інтерв'ю з амбассадорами BURN RESIDENCY 2017 і захоплюючі новини Білого Острова в ефірі KISS FM 23-го і 24-го серпня з 14.00 до 16.00.